OATAO - Open Archive Toulouse Archive Ouverte Open Access Week

Items where Laboratory is "Laboratoire d'Organisation Industrielle Agroalimentaire - LORIA (Ivry-sur-Seine, France)"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Noury, Jean-Michel and Fontguyon, Guy de and Sans, Pierre. La construction collective de la qualité sur un territoire : l'exemple de l'appellation d'origine contrôlée "Maine-Anjou" en viande bovine. (2005) INRA Productions animales, 1 (2). 111-118. ISSN 0990-0632

Sans, Pierre and Fontguyon, Guy de and Briz, Julian. Meat safety as a tool of differentiation for retailers: Spanish and French examples of meat "supply chain brands". (2005) International Journal of Retail & Distribution Management, 3 (8). 618-635. ISSN 0959-0552

Sans, Pierre and Fontguyon, Guy de and Dulawa, Valérie. Les stratégies de démarcation par la qualité en gros bovin : quelle place pour les viandes limousines dans les linéaires de la grande distribution ? (2002) INRA - Productions animales, 1 (2). 135-145. ISSN 0990-0632

This list was generated on Sat Nov 16 04:57:48 2019 CET.