OATAO - Open Archive Toulouse Archive Ouverte Open Access Week

Développement d’un procédé continu de fermentations alcoolique et maloalcoolique simultanées pour la vinification en rouge.

Kassim, Caroline and Alliet, Marion and Favarel, Jean-Luc and Strehaiano, Pierre and Taillandier, Patricia Développement d’un procédé continu de fermentations alcoolique et maloalcoolique simultanées pour la vinification en rouge. (2011) In: Œno 2011 : 9ème édition du Symposium International d'Œnologie. , 15 June 2011 - 17 June 2011 (Bordeaux, France). (Unpublished)

[img]
Preview
(Document in French)

PDF (Author's version ) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
143kB

Official URL: http://www.oeno2011.u-bordeaux2.fr/

Abstract

Développement d’un procédé continu de fermentations alcoolique et maloalcoolique simultanées pour la vinification en rouge.

Item Type:Conference or Workshop Item (Paper)
HAL Id:hal-04025775
Audience (conference):International conference without published proceedings
Uncontrolled Keywords:
Institution:French research institutions > Centre National de la Recherche Scientifique - CNRS (FRANCE)
Université de Toulouse > Institut National Polytechnique de Toulouse - Toulouse INP (FRANCE)
Université de Toulouse > Université Toulouse III - Paul Sabatier - UT3 (FRANCE)
Laboratory name:
Laboratoire de Génie Chimique - LGC (Toulouse, France) - Bioprocédés et systèmes microbiens (BioSyM)
Funders:
République Française (FUI) - Région Midi-Pyrénées
Statistics:download
Deposited On:20 Sep 2011 09:05

Repository Staff Only: item control page