Kassim, Caroline and Alliet, Marion
and Favarel, Jean-Luc and Strehaiano, Pierre
and Taillandier, Patricia
Développement d’un procédé continu de fermentations alcoolique et maloalcoolique simultanées pour la vinification en rouge.
(2011)
In: Œno 2011 : 9ème édition du Symposium International d'Œnologie. , 15 June 2011 - 17 June 2011 (Bordeaux, France).
(Unpublished)
|
(Document in French)
PDF (Author's version ) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader 143kB |
Official URL: http://www.oeno2011.u-bordeaux2.fr/
Abstract
Développement d’un procédé continu de fermentations alcoolique et maloalcoolique simultanées pour la vinification en rouge.
Item Type: | Conference or Workshop Item (Paper) |
---|---|
HAL Id: | hal-04025775 |
Audience (conference): | International conference without published proceedings |
Uncontrolled Keywords: | |
Institution: | French research institutions > Centre National de la Recherche Scientifique - CNRS (FRANCE) Université de Toulouse > Institut National Polytechnique de Toulouse - Toulouse INP (FRANCE) Université de Toulouse > Université Toulouse III - Paul Sabatier - UT3 (FRANCE) |
Laboratory name: | Laboratoire de Génie Chimique - LGC (Toulouse, France) - Bioprocédés et systèmes microbiens (BioSyM) |
Funders: | République Française (FUI) - Région Midi-Pyrénées |
Statistics: | download |
Deposited On: | 20 Sep 2011 09:05 |
Repository Staff Only: item control page