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Influence de l'étape de croissance et de la quantité de brettanomyces bruxellensis sur la production d'éthyl-phenols

Salameh, Dominique and Brandam, Cédric and Medawar, Wissam and Lteif, Roger and Strehaiano, Pierre Influence de l'étape de croissance et de la quantité de brettanomyces bruxellensis sur la production d'éthyl-phenols. (2008) In: 8th International Symposium of Enology of Bordeaux, 25 June 2007 - 27 June 2007, Bordeaux (Bordeaux, France).

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Abstract

Influence de l'étape de croissance et de la quantité de brettanomyces bruxellensis sur la production d'éthyl-phenols

Item Type:Conference or Workshop Item (Paper)
HAL Id:hal-04030161
Audience (conference):International conference proceedings
Uncontrolled Keywords:
Institution:French research institutions > Centre National de la Recherche Scientifique - CNRS (FRANCE)
Université de Toulouse > Institut National Polytechnique de Toulouse - Toulouse INP (FRANCE)
Université de Toulouse > Université Toulouse III - Paul Sabatier - UT3 (FRANCE)
Other partners > Université Saint-Joseph de Beyrouth - USJ (LEBANON)
Laboratory name:
Laboratoire de Génie Chimique - LGC (Toulouse, France) - Bioprocédés et systèmes microbiens (BioSyM)
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Deposited On:24 Jun 2009 08:02

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