OATAO - Open Archive Toulouse Archive Ouverte Open Access Week

Items where Laboratory is "Département Elevage et Produits/Santé Publique Vétérinaire (Toulouse, France)"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 7.

Verbeke, Wim and Sans, Pierre and Van Loo, Ellen J Challenges and prospects for consumer acceptance of cultured meat. (2015) Journal of Integrative Agriculture, vol. 14 (n° 2). pp. 285-294. ISSN 2095-3119

Sans, Pierre and Nichèle, Véronique La dépense des ménages français en produits carnés : une analyse à partir des enquêtes « Budget de Famille » (2000-2010). (2015) In: 22èmes Rencontres Recherche Ruminants, 2 December 2015 - 3 December 2015 (Paris, France).

Sans, Pierre and Sanjuán-López, Ana Isabel Attitudes de consommateurs de viande bovine vis-a-vis du bien-être animal : une comparaison régionale dans la zone pyrénéenne. (2014) In: 15èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 4 November 2014 - 5 November 2014 (Clermont-Ferrand, France).

Boizot-Szantai, Christine and Sans, Pierre Évaluation des élasticites-prix de la demande des produits d’origine animale en France entre 1999 et 2009. (2014) In: 15èmes Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, 4 November 2014 - 5 November 2014 (Clermont-Ferrand, France).

Sanjuán-López, Ana Isabel and Resano, Helena and Zeballos, Gabriela and Sans, Pierre and Panella-Riera, Nuria and Campo, Maria del Mar and Khliji, Saoussan and Guerrero, Ana and Oliver, Maria Angels and Sañudo, Carlos and Santolaria, Pilar Consumers’ willingness to pay for beef direct sales. A regional comparison across the Pyrenees. (2012) Appetite, vol. 58 (n° 3). pp. 1118-1127. ISSN 0195-6663

Sagols, Emmanuelle and Priymenko, Nathalie Le fonctionnement du coeur: intérêt des acides gras essentiels et des antioxydants chez les carnivores domestiques. (2010) Revue de Médecine Vétérinaire, vol. 161 (n° 2). pp. 90-96. ISSN 0035-1555

Sans, Pierre and De Fontguyon, Guy and Giraud, Georges Value-based labels for fresh beef: an overview of French consumer behaviour in a BSE crises context. (2008) International Journal Of Consumer Studies, vol. 3 (n°5). pp. 407-413. ISSN 1470-6423

This list was generated on Sat Dec 10 04:01:53 2016 CET.