OATAO - Open Archive Toulouse Archive Ouverte Open Access Week

Items where Laboratory is "Alimentation et Sciences Sociales - ALISS (Ivry-sur-Seine, France)"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 15.

Sans, Pierre and Mounier, Luc and Bénet, Jean-Jacques and Lijour, Béatrice Evolution de la perception par les étudiants vétérinaires de leur futur métier au cours de leur formation : résultats d'une enquête dans les écoles nationales vétérinaires françaises (2005-2008). (2011) Bulletin de la Société Vétérinaire Pratique de France, vol. 95 (n° 3). pp. 79-85. ISSN 0395-7500

Sans, Pierre and Fontguyon, Guy de Veal calf industry economics. (2009) Revue de Médecine Vétérinaire, 160 (8-9). pp. 420-424. ISSN 0035-1555

Sans, Pierre Les jambons secs comme produits marqueurs de l'identité méditerranéenne. Une analyse croisée des conditions de leurs protections officielles en France et en Espagne. (2008) In: Les productions de l'élevage méditerranéen : défis et atouts, 18-20 May 2006, Zaragoza, Sapin .

Sans, Pierre and Fontguyon, Guy de The beef industry in France: Gearing up to demand ? (2008) Current Agriculture, Food & Resource Issues (n° 9). pp. 1-8.

Sans, Pierre and de Fontguyon, Guy and Giraud, Georges Value-based labels for fresh beef: an overview of French consumer behaviour in a BSE crises context. (2008) International Journal Of Consumer Studies, vol. 3 (n°5). pp. 407-413. ISSN 1470-6423

Schmit, Otto and Fontguyon, Guy de and Sans, Pierre Market development of organic products in Europe: conditions and role of Organic Marketing Initiatives. (2007) Revista Española de Estudios Agrosociales y Pesqueros . ISSN 1575-1198 (Unpublished)

Sans, Pierre and Lassaut, Bernard and Candek-Potokar, Marjeta European protection of agricultural products and foodstuffs in the new EU member countries : the example of collaboration between France and Slovenia. (2006) Journal of Central European Agriculture, vol. 7 (n° 1). pp. 79-90. ISSN 1332-9049

Noury, Jean-Michel and Fontguyon, Guy de and Sans, Pierre La construction collective de la qualité sur un territoire : l'exemple de l'appellation d'origine contrôlée "Maine-Anjou" en viande bovine. (2005) INRA Productions animales, vol. 1 (n° 2). pp. 111-118. ISSN 0990-0632

Sans, Pierre and Fontguyon, Guy de and Briz , Julian Meat safety as a tool of differentiation for retailers: Spanish and French examples of meat "supply chain brands". (2005) International Journal of Retail & Distribution Management, vol. 3 (n° 8). pp. 618-635. ISSN 0959-0552

Sans, Pierre and Andrade, Muriel and Ventanas, S. and Ruiz, Jorge Quality characteristics of fresh meat from pigs of the Gascon breed. (2004) Food Science and Technology International, vol. 1 (n° 1). pp. 29-34. ISSN 1082-0132

Sans, Pierre La qualité différenciée de la viande bovine : la nécessaire stratégie d’innovation. (2003) Biotechnologie, Agronomie Société et Environnement, vol. 7 (n° 3-4). pp. 151-160. ISSN 1370-6233

Sans, Pierre and Fontguyon, Guy de and Dulawa, Valérie Les stratégies de démarcation par la qualité en gros bovin : quelle place pour les viandes limousines dans les linéaires de la grande distribution ? (2002) INRA - Productions animales, vol. 1 (n° 2). pp. 135-145. ISSN 0990-0632

Sans, Pierre and Fontguyon, Guy de Choc exogène et évolution des formes organisationnelles hybrides : les effets de la crise dite "de la vache folle" sur la filière viande bovine. (1999) Sciences de la Société (n° 46). pp. 173-190. ISSN 1168-1446

Sans, Pierre and Fontguyon, Guy de Différenciation des produits et segmentation de marché : l'exemple de la viande bovine en France. (1999) Cahiers d'Economie et de Sociologie Rurales, vol. 5 . pp. 55-76. ISSN 0755-9208

Sans, Pierre and Coquart, Dominique Grande distribution alimentaire et changements organisationnels : le cas de l'industrie de transformation de la viande bovine. (1998) Economie rurale (n° 245-246). pp. 111-118. ISSN 0013-0559

This list was generated on Mon Sep 1 23:35:14 2014 CEST.