OATAO - Open Archive Toulouse Archive Ouverte Open Access Week

Développement d’un procédé continu de fermentations alcoolique et maloalcoolique simultanées pour la vinification en rouge.

Kassim, Caroline and Alliet-Gaubert, Marion and Favarel, Jean-Luc and Strehaiano, Pierre and Taillandier, Patricia Développement d’un procédé continu de fermentations alcoolique et maloalcoolique simultanées pour la vinification en rouge. In: Œno 2011 : 9ème édition du Symposium International d'Œnologie. , 15, 16 et 17 juin 2011, Bordeaux . (Unpublished)

[img](Document in English)

PDF (Author's version ) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
140Kb

Official URL: http://www.oeno2011.u-bordeaux2.fr/

Abstract

Développement d’un procédé continu de fermentations alcoolique et maloalcoolique simultanées pour la vinification en rouge.

Item Type:Conference or Workshop Item (UNSPECIFIED)
Audience (conference):International conference without published proceedings
Uncontrolled Keywords:
Institution:French research institutions > Centre National de la Recherche Scientifique - CNRS
Université de Toulouse > Institut National Polytechnique de Toulouse - INPT
Université de Toulouse > Université Paul Sabatier-Toulouse III - UPS
Laboratory name:
Laboratoire de Génie Chimique - LGC (Toulouse, France) - Bioprocédés et systèmes microbiens (BioSyM)
Statistics:download
Deposited By:Marion ALLIET GAUBERT

Repository Staff Only: item control page