OATAO - Open Archive Toulouse Archive Ouverte Open Access Week

Influence de l'étape de croissance et de la quantité de brettanomyces bruxellensis sur la production d'éthyl-phenols

Brandam, Cédric and Lteif, Roger and Medawar, Wissam and Salameh, Dominique and Strehaiano, Pierre Influence de l'étape de croissance et de la quantité de brettanomyces bruxellensis sur la production d'éthyl-phenols. (2008) In: 8th International Symposium of Enology of Bordeaux, 2008, Bordeaux .

[img](Document in French)

PDF (Author's version) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
81Kb

Abstract

Influence de l'étape de croissance et de la quantité de brettanomyces bruxellensis sur la production d'éthyl-phenols

Item Type:Conference or Workshop Item (Paper)
Audience (conference):International conference proceedings
Uncontrolled Keywords:
Institution:French research institutions > Centre National de la Recherche Scientifique - CNRS
Université de Toulouse > Institut National Polytechnique de Toulouse - INPT
Université de Toulouse > Université Paul Sabatier-Toulouse III - UPS
Other partners > Université Saint-Joseph (LEBANON)
Laboratory name:
Laboratoire de Génie Chimique - LGC (Toulouse, France) - Bioprocédés et systèmes microbiens (BioSyM)
Statistics:download
Deposited By:Guylène Abadie

Repository Staff Only: item control page