OATAO - Open Archive Toulouse Archive Ouverte Open Access Week

Effet du niveau d’azote et du moment de l’addition pour 2 souches de levures en fermentation alcoolique

Taillandier, Patricia and Ramon Portugal, Felipe and Fuster, André and Strehaiano, Pierre Effet du niveau d’azote et du moment de l’addition pour 2 souches de levures en fermentation alcoolique. (2007) In: 8th International Symposiun of Enology of Bordeaux, 25-27 Jun 2007, Bordeaux, France .

[img] (Document in French)

PDF (Author's version) - Depositor and staff only - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
11kB

Official URL: http://www.oenologie.u-bordeaux2.fr/symposium.html

Abstract

Effet du niveau d’azote et du moment de l’addition pour 2 souches de levures en fermentation alcoolique

Item Type:Invited Conference
Audience (conference):International conference proceedings
Uncontrolled Keywords:
Institution: Université de Toulouse > Institut National Polytechnique de Toulouse - INPT
Université de Toulouse > Université Paul Sabatier-Toulouse III - UPS
French research institutions > Centre National de la Recherche Scientifique - CNRS
Laboratory name:
Laboratoire de Génie Chimique - LGC (Toulouse, France) - Bioprocédés et systèmes microbiens (BioSyM)
Statistics:download
Deposited By: Hélène Dubernard
Deposited On:19 Nov 2008 08:53

Repository Staff Only: item control page